Pages

Ads 468x60px

Labels

Sunday, 12 June 2011

~tujuan blog ini~

Salam.

well, ni bukan la my 1st blog sbnarya....tp blog ni khas utk ak coretkan momento or yg seangkatan dgn nye lah ye....blog yg satu lg tu plak khas utk sesuatu karya yg ak nukilkan dalam keadaan tertentu..cheewwaaahh...bajet mcm sasterawan negara la plak kan...hahaa...xkisah la..yg penting tu ak punya blog, bukan korang...so, apa org nak kisahkan...bukannya ada ak susahkan orang lain pun kan...hehe
sebelum ni ak suka menulis dlm blog kat friendster, well now dh upgrade skit guna blogger...

bg ak, blog ni like diari la...apa2 yg ak rasa nk curahkan or nak lepaskan adalah through blog ni la...xkisah la kisah sedih ke, gembira ke, suam2 kuku je ke...kannnn...kalau diari berbentuk buku2 tu plak malas ak nak tulis n susah kalau letak rata2 karang hilang plak..tu yg xbest bila guna buku...kalo guna blog ni kat mana2 kita pergi pon bleh baca n update segala2nya...hehe..
mudah dan pantas kan.... i like semuanya di hujung jari... (^^,)

Quotes Myspace Comments
MyNiceSpace.com

0 comments:

Post a Comment