Pages

Ads 468x60px

Labels

Wednesday, 16 November 2011

Kecuakkan yang berganda-ganda


Salam.

Kelas International Comm malam tadi, after second presentation tanpa disangka-sangka lecturer kitorang telah berikan kertas test haritu berserta dengan markahnya sekali. Phewww...tak semena-mena kami satu kelas jadi tak keruan. Bermacam-macam perasaan bercampur-baur, ada excited, cuak, nervous dan macam-macam lagi la. Mula-mula lecturer ni bagi la tau score markah tertinggi sekali ialah 19/20 then the lowest among alls is 3/20..WHAT!!??? 3 OVER 20...damm..time ni semua orang punya muka dah jadi kelat, sekelat-kelatnya la...termasuk la I..semua muka tak pandang depan dah time ni...

I pun dah tak boleh nak duduk diam sebab I tau macam mana I buat untuk test haritu. Seriously, I banyak hentam je...haha..siap malam-malam mimpi dapat markah paling teruk skali dalam kelas...ahahahaha...

what do you expect from pure sciences student to answer communication...it's really difficult you know...and you want to know why?? Because, in sciences especially in Biology, we tend to answer specifically  in that particular of area...compared to communication or sociology, the area of study are so broaden and general...but thank God, Alhamdulillah...I'm not the person that get the lowest mark...and frankly, I'm quite shocked because I've got better mark from the mass comm students itself. Bukan nak bermegah, tapi at least my spirit to further in this field tak la down sangat kan...walaupun my English berterabur kalah budak SPM..haha...well, I'm promise to myself to improve my English seriously...For now, I can sleep in the smile face...hahaha... :P

0 comments:

Post a Comment