Pages

Ads 468x60px

Labels

Monday, 26 August 2013

Contoh itinerary trip ke Korea Selatan 10D9N (Seoul + Jeju Island + Nami Island)

Assalamualaikum..

Sudah lama benor tak jenguk blog kesayangan ni. Ok la tak nak cakap banyak, di sini sy nak kongsikan contoh itinerary untuk backpackers trip ke Korea selama 10 hari yang saya pergi ketika time winter bulan Feb 2013 lalu. Al maklum la waktu mula-mula nak pergi trip tu tercari-cari mana la nak dapat contoh itinerary kan. So, setelah buat research & dapat suggestion drpd my partner & kawan-kawan, maka tadaaaaa....ini lah hasilnya.

Ini hanyalah draft plan perjalanan ketika di sana. Supaya kita ada guide line apa yg nak dibuat...mana la tau kot2 sampai sana blank sekejap kan...Apabila tiba di sana, itinerary boleh diubah ikut kesesuaian. Sometimes, ada je tempat yg tak dapat nak di cover seperti yang dirancangkan...so just take it easy and chill.. :)



















73 comments:

  1. Assalamualaikum wbt..

    Haii..
    jika x keberatan, bleh saya dapatkan itinerary.pdf?
    maira_dianza@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. @maira_dianza:

    Wslm.
    Hai, u can check ur email ya...I dah send itinerary pdf..

    ReplyDelete
  3. salam..dear boleh emailkan pd saya x draft itinerary ni..tq in advance.. :)
    lyna2709@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. @Cik Kema: Wslm. Ok dear...I dah emailkan itinerary..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...boleh emailkan itinerary kat saya?? aisyahsallehuddin@gmail.com

      Delete
  5. Assalam..hi, boleh emelkan itinerary? Tq :)
    anis_asyikin91@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. @zaunsters: Wslm. dear, u can check ur email ya.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam.boleh emailkn itinerary?thank u.
    hazim.syafiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Slm.bleh tlg emelkn itinerary?icedlemontea_87@yahoo.com.... thankz!!

    ReplyDelete
  9. Assalam boleh emailkan itinerary? shahir.msar@gmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  10. Assalam..
    Bole x emailkan itinerary?
    Wawaharajuku@gmail.com
    Tq coz sudi kongsi pengalaman trip. Sgt berguna kpd semua..:)

    Wawa

    ReplyDelete
  11. bisa emailkan ke andreasvalentino7@gmail.com ... tq

    ReplyDelete
  12. as salam, bole tak emailkan itenary ke izanismi@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  13. Salam, Boleh e-melkan itenarary ke eyenanurul@gmail.com? Thanx.

    ReplyDelete
  14. salam..boleh email kan intenarary ke fikriztech@yahoo.com..
    tq!! =)

    ReplyDelete
  15. Aslmkm.
    Boleh emelkan itinerary ke email sy?
    lordvoldemort_7683 at yahoo dot com
    Terima kasih byk!

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,

    boleh email kan pdf itinerary nya ke email saya?
    Terima kasih banyak :)

    ReplyDelete
  17. @ratih sekarmi:

    Waalaikumsalam. Boleh, sila berikan emailnya kepada saya ye...

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,
    boleh email kan itinerary ? hana.litiana@gmail.com
    thanks a lot

    ReplyDelete
  19. mau dunk itenary lengkapnya ke best_lucker@yahoo.com.hk.

    jangan lupa pake HK yah di emailnya. makasi :)

    ReplyDelete
  20. minta itinya dunk ,,,,,taftabudi@gmail.com
    ditunggu ya

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum

    Boleh email kan pdf itinerary ke alamat email saya?
    Terima kasih sebelumnya ^^

    groovy_poison22@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..
    Sy berminat tuk jadikan itinerary ni sbg panduan percutian sy.. harap saudari ble emailakn ke n_hainie@yahoo.com
    Sekian, terima kasih...

    ReplyDelete
  23. sy berminat dijadikan panduan..bole email sy sharifah87@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum..boleh email itinerary kat noraliza_605@hotmail.com.tq:)

    ReplyDelete
  25. blh emel itinerary ke seoul ke faza.sazali@gmail.com..
    tq

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum ili_ana..
    Memohon jasa baik untuk emailkan itinerary ke email saya..
    greenguns88@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  27. hai awak... bule email kan itenerary ke email dila.hudson@gmail.com.. tenkiu awak :D

    ReplyDelete
  28. Hai.. bole emailkan itinerary pada saya..

    dimaz_aididts@yahoo.com.sg

    Tenks

    ReplyDelete
  29. Me too,,,,, jika boleh, memohon emel ke tiens_anime@yahoo.co.id
    Terimakasih sangat

    ReplyDelete
  30. can you send me the itinerary.. i will go to korea in 2015,, i need some reference... thanks before... my email linaarfandy@gmail.com

    ReplyDelete
  31. salam..blh emel sy itinerary awak..thank alot..mazsher@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Hi, boleh tak emelkan pdf itinerary kpd saya: whizkid1511@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  33. Assalam. Boleh email kan itinerary pdf ke saya. Thanks! fathiah.abdrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam. minta tolong emel itinerary mruzian@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  35. Hi. Awak, saya nak itinerary ni jugak boleh?
    faizah.azmi@yahoo.com

    Terima kasih!

    ReplyDelete
  36. Hi bole share itinerary? ryan2queen@yahoo.com
    Terima kasih!!

    ReplyDelete
  37. Salam...
    Nice blog.. sya plan nak pegi bulan 10 ni..
    Boleh x sya sa minta itinerary ni..
    binnykid_binsuhk@yahoo.com.my
    Thanks in advanced..

    ReplyDelete
  38. salam. hi...bleh emailkan sy itinerary awak, lovelymermaid7@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  39. salam boleh email sya itinerary awak, applepoisonous7@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  40. assalammualaikum.... salam kenal
    boleh saya minta itinerarynya
    princes.kyuna1610@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  41. Salam...

    Boleh tolong send kan itenary ke mohdredzuan.moslim@gmail.com ..

    tq yaa...

    ReplyDelete
  42. hi, boleh share ittenry x
    email:m.liza1505@gmail.com

    tq:)

    ReplyDelete
  43. hi.mintak tlg emelkan itinerary ni boleh tak?
    elephantjumbo_93@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  44. salam... bleh x share ur itinerary?
    miha_2110@yahoo.com
    Thank u very much :)

    ReplyDelete
  45. salam... ur itinerary looks interesting... erm blh share ur itinerary jgk to me... zaakiyah838@yahoo.com.... thanks a lot... ;)

    ReplyDelete
  46. salam..menarik sgt! bole email sy jugak? sy pon akan pegi 10d 9n..
    ina2211@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Boleh minta itenary by email? L1N4_11@yahoo.com
    Thnx a lot...

    ReplyDelete
  48. As salam..bole x share ur itinerary to my email...monalisa.at@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Salam... boleh email kats aya tak mrpolie@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Salam.. nak jugak.. faidzul84@gmail.com
    Tqvm ;)

    ReplyDelete
  51. 10 kali tekan nuffang ads pon tak pe kalo info camni.. thorbaik.. :)

    ReplyDelete
  52. @Kh Ridz: pergh sampai kena tekan 10 kali butang ads ke? ish3..minta maap la yer..xperasan.. btw, thanks coz sudi melawat blog ini & semoga info ini bermanfaat :)

    ReplyDelete
  53. hi,,boleh tolong emailkan itinerary ke ams8776@gmail.com...
    TQVM

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum...
    nice blog & interesting itinerary..
    mohon jasa baik untuk kongsikan your itinerary ke miezah_78@yahoo.com
    thank you in advance :)

    ReplyDelete
  55. Bisa minta tolong kirim itenary jalan jalan korea ke mel4tiayu@yahoo.co.id ?? Thankyou..

    ReplyDelete
  56. salam sis boleh tolong emailkan x norzazilawati@gmail.com tq

    ReplyDelete
  57. halo.. bole minta tolong kirimkan itinerary nya ke email saya? wacongng@gmail.com thankss yaa

    ReplyDelete
  58. Hai, ada sesiapa nak gi seoul+jeju tak hujung mei ni?
    Ni bukan under travel agency. Saya cari rakan travel. Kalau boleh perempuan.

    email : arene_amelia@yahoo.com
    fb : aleen aiden

    Sorry interrupt tuan page. :)

    ReplyDelete
  59. please send the itinerary to cuyacute84@yahoo.com, Tq

    ReplyDelete
  60. boleh tolong emailkan itinerary tu tak sis???pleaseeee..
    alongkiz_radioactive@yahoo.com
    tq..tq

    ReplyDelete
  61. hi can you send the itinerary to azkanadhira@yahoo.co.uk? Thanks!

    ReplyDelete
  62. hai...boleh tolong kirim itenarynya ke santiirawati@rocketmai.com atau ke quartery88@yahoo.com...trims

    ReplyDelete
  63. Salam.. boleh share itinerary nya kat saya?? ni email saya aryaniazwar@gmail.com.. sekian terima kasih..

    ReplyDelete
  64. Salam. Please share itinerary ye. Tolong email ke anisah94@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  65. Malem :) saya boleh minta dikirim itinerarynya ke faerita.fajrina@gmail.com ? Makasih banyak :D

    ReplyDelete
  66. Hi. Kalau tak keberata boleh emailka itinerary pada saya (najihah.tpssb@gmail.com). Terima Kasih.

    ReplyDelete
  67. assalamualaikum
    jika tidak keberatan, boleh saya dapatkan itinerary.pdf?
    trip ke korea disember
    dqasa.resources@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Hallo, Salam kenal..
    boleh minta intinerary nya untuk di email ke la_bella_fisha@yahoo.com
    Terima Kasih ^^

    ReplyDelete
  69. salam. hai . boleh tak emailkan kepada saya iternary ke korea ke zatieshafie@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum...kalau tak keberatan blh tak share itinerary ke korea ke email sy aj.myname@ymail.com thank you.

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum..nak minta tolong share full itinerary ni ke emel sy boleh?
    roksanah.sa@gmail.com
    Thanks

    ReplyDelete
  72. Assalamualaikum.. Boleh emel itinerary ini pada saya? fanasakura@gmail.com.

    Terima kasih.

    ReplyDelete