Pages

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, 18 November 2014

Travelog Adelaide (summer) - Hari 8: Port Adelaide, contoh itinerary Adelaide

Diam tak diam, trip ke Adelaide dah sampai ke penghujung. Hari terakhir di Adelaide sebelum berangkat pulang ke Malaysia esok pagi tu, kami mengambil keputusan untuk pergi ke Port Adelaide dan hajat di hati nak tengok dolphin. Excited tau..ye la first time seumur hidup nak tengok dolphin secara live. Jom ikut ke Port Adelaide yok..


 Ni harga tiket dolphin cruise bulan december 2013 lalu. Kalau nak maklumat lanjut boleh la check website diorang ye. http://www.dolphinexplorer.com.au/


Yang di belakang tu la cruise yang kami naik sepanjang menyusuri Port Adelaide untuk menjejaki dolphin gitu...
Tapiiiii...........sedih sangat sebab hanya dapat tengok seekor dolphin je sepanjang perjalanan tu. Mana la agaknya yang lain-lain tu ye..takpelah takde rezeki kita kali ni ye...redha je la..sob3x..




Di atas ni semua gambar-gambar sekitar pekan di Port Adelaide tu. Tak sure la kenapa tak ramai orang maybe sebab waktu tu tengah musim holiday kot al maklum la orang masih bercuti sambut krismas.

Di sini juga saya sertakan draf itinerary Adelaide sepanjang trip saya di sana. Boleh jemput tengok ye. ^_^

 



3 comments:

  1. Replies
    1. sy tak ikut tour sis..kebetulan kawan study sana..dia yg bawa jalan2..

      Delete